luchtfoto Kreling Chrysanten B.V.

Over Ons

Coöperatieve Kreling Chrysanten is een samenwerkingsverband van 5 kwekers. Met een omzet van ongeveer 140 miljoen stelen per jaar mogen we ons rekenen tot de grootste leverancier van Chrysanten voor de retail

Het merendeel van onze chrysanten wordt consument klaar afgepakt voor de meest grote Retailers van Europa en daarbuiten. Als geen ander weten wij wat de eisen zijn, qua certificering en duurzaam telen. De ideale chrysant is goed houdbaar, duurzaam geteeld, en in de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel! Door aanschaf van een volautomatische bloemenlijn worden op 1 locatie alle stelen 1 voor 1 met  camera’s bekeken en gesorteerd. Het plan is om dit op termijn uit te breiden naar andere locaties. Op deze wijze kunnen we ons nog beter onderscheiden qua uniformiteit.

Ook zijn wij al meer dan 10 jaar voorloper in biologische bestrijding. Door het uitzetten van natuurlijke vijanden worden schadelijke insecten bestreden.

Over Deliflor Hoogveld

Deliflor Hoogveld, het stekbewortelingsbedrijf van de Bommelerwaard ! Na jaren zelfstandig geopereerd te hebben als bewortelingsbedrijf hebben we onze krachten gebundeld, en zijn een samenwerking aangegaan met Deliflor. Deliflor is een toonaangevend bedrijf in de chrysantenbranche. Door deze samenwerking hebben we de beschikbaarheid over een kwalitatief hoog aangeschreven sortiment. Deliflor Hoogveld is een groeiend bedrijf met een omzet van circa 240 miljoen stekken per jaar, waarvan ruim de helft wordt gebruikt in alle Kreling kwekerijen.

Leden